Notícies

PATROCINI DEL CAMPIONAT D'ESTIU DE DOMINÓ AL CENTRE D'ENTITATS D'ALTAFULLA

Campionat d’Estiu de Domino al Centre d’Entitats d’Altafulla, patrocinat per Ascensors Soler, amb la presencia de l’Alcaldessa d’Altafulla.

Galeria d’imatges

CELEBRACIÓ DEL 50 ANIVERSARI D'ASCENSORS SOLER

En motiu del 50 aniversari de la fundació d’Ascensors Soler, el passat dia 7 de Juny de 2018 es va realitzar un acte conmemoratiu a l’Hotel Mandarín de Barcelona. A la celebració hi van assistir treballadors i molts amics i col·laboradors de la casa.

Galeria d’imatges

ASCENSORS SOLER PATROCINA LA 4ª CURSA SOLIDARIA DE MARTORELL

Un any més, Ascensors Soler col·labora amb la Cursa Solidaria de Martorell, organitzat per les “Germanes Solidaries del Sagrat Cor”, en la que es dóna suport al tractament d’enfermetats de salut mental.

Veure vídeo de Vimeo

POSADA EN MARXA D'ASCENSOR TOTALMENT EXTERIOR I PANORÀMIC DE 8 PERSONES

Situat a Mercedaries, c/Sant Gervasi Cassoles, 60-64, Barcelona.

MUSEUS CAU FERRAT-MARICEL-ROCAMORA DE SITGES

Posada en marxa dels 4 aparells elevadors instal·lats en els Museus de Sitges, Cau Ferrat, Maricel i Rocamora.

NOVA IMATGE DE LA FLOTA DE VEHICLES

Ascensors Soler estrena nova imatge a la seva flota de vehicles

5 º EDICIÓ DE LES II MILLES DE MIRASOL

La prova d’atletisme II MILLES DE MIRASOL celebrada el passat 13 de juliol a Sant Cugat del Vallès ha comptatnovament amb el patrocini d’Ascensors Soler.

MUSEUS CAU FERRAT, MARICEL I ROCAMORA

Després dels canvis de projectefinalment segueixen endavant les obres dels museus de Sitgeson AscensorsSoler realitzarà la instal · lació de 4 elevadors en els propers mesos.

INSTAL LACIÓ D'ASCENSOR I ESCALA MECÀNICA EN BOTIGA A PORTAFERRISSA

Recentment hem rebut l’encàrrec per a la instal · lació d’ascensor i 2 escales mecàniques en una nova botiga aconstrucció de la zona comercial de Portaferrissa a Barcelona.

CONSTRUMAT 2011

Ascensors Soler estarà present a Construmatdel 16 al 21 de Maig de 2011, al pavelló n º 3estand C373de Fira de Barcelona a l’Hospitalet de Llobregat.

NOVA IMATGE DE LA FLOTA DE VEHICLES

Amb motiu del 50é aniversari de l’empresa, Ascensors Soler ha creat una nova imatge per a la seva flota de vehicles

Galeria d’imatges

I MARXA BTT LA MOLINENCA 2018

Una representació de l’equip ciclista d’Ascensors Soler, va participar el passat 3 de juny a la primera edició de La Molinenca.

Amb 47 Km i 1.200 m de desnivell positiu pel Parc de Collserola. 

ACTE OFICIAL DE INAUGURACIÓ DELS MUSEUS CAU FERRAT, MARICEL I CAN ROCAMORA DE SITGES

Els Museus de Sitges tornen a lluir amb la seva màxima esplendor després de la reobertura del Cau Ferrat, el Museu de Maricel i Can Rocamora. L’acte d’inauguració, celebrat aquest matí, ha comptat amb la presència d’un llarg seguici d’autoritats en representació de totes les administracions implicades en les obres de reforma. L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha assegurat que la jornada d’avui és “històrica” perquè “la singularitat, la riquesa i la grandesa” dels museus de Sitges han convertit la vila en un “referent internacional de l’art i, especialment, del Modernisme i el Noucentisme”.

Ascensors Soler ha intervingut en aquesta obra instal·lant dos ascensors adaptatsun elevador per a persones de mobilitat reduïda i una plataforma salvaescales vertical.

ASCENSOR PANORÀMIC URBÀ A PUIGCERDÀ

Instal·lació d’ascensor panoràmic urbà a Puigcerdà per connectar la Plaça d’en Calva amb la plaça Alguer.

ASCENSORS SOLER ESTRENA NOVA IMATGE

Amb l’inici de l’exercici 2014 Ascensors Soler estrena imatge:
Nou Logotip Corporatiu
Nova web i nou domini  www.ascensors-soler.cat

INSTAL LACIÓ ESCALES MECÀNIQUES A PARETS DEL VALLÈS

Adjudicació per instal · lar 2 escales mecàniques de més de 17 m de recorregut al Sector Iveco (prop la C17) de Parets del Vallès on està ubicat un centre comercial.

4º EDICIÓ DE LES II MILLES MIRASOL

El passat dia 7 de juliol es va celebraramb èxit de participacióla prova d’atletisme II MILLES DE MIRASOL, a SantCugat del Vallèsque va comptar amb el patrocini d’Ascensors Soler.

MANTENIMENT D' ASCENSORS A LA COSTA GOLF RESORT

Ascensors Soler S.A. acaba d’incorporar a la seva cartera el manteniment dels ascensors del complex d’apartaments La Costa Golf Resort a la platja de Pals de Girona.

INAUGURACIÓ ASCENSORS MUSEU CERDÀ

L’ajuntament de Puigcerdà va inaugurar ahir els dos ascensors panoràmics i la passarel · la de 41 metres queconnecten el barri de la Guingueta amb el nucli antic de la vila.

BICICLETADA DEL 50 ANIVERSARI

L’equip d’Ascensors Soler, en celebració del 50 aniversari, va realitzar una sortida en bicicleta.

Galeria d’imatges

DIA DE VAGA EN MOTIU DEL 1-O

Ascensors Soler condemna de manera rotunda la violència exercida ahir per part de les forces i cossos de seguretat de l’Estat en contra la llibertat a expressar-se lliurament dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya.

Per aquest motiu, el dimarts 3 d’octubre de 2.017, Ascensors Soler, s’adhereix a la convocatòria d’aturada del país, convocada per la Taula per la Democràcia, mantenint els serveis mínims de manteniment.

EL PRESIDENT PUIGDEMONT HA INAUGURAT LA PRIMERA FASE DEL PÀRQUING MUNICIPAL DE PUIGCERDÀ

El cap de l’executiu ha ignaugurat la primera fase del pàrquing municipal de Puigcerdà, on Ascensors Soler ha realitzat la instal·lació de 2 ascensors per a connectar el pàrquing amb el centre urbà de Puigcerdà, unint així el barri de la Guingueta amb la resta del poble.

L’obra consta de la instal·lació de dos ascensors elèctrics, amb capacitat per a 10 persones (900 Kg.), totalment panoràmics, a 1,6 m/s, units entre si per una passarel·la de 41 metres.

Més informació aquí.

ADJUDICACIÓ DE L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ

Ascensors Soler ha estat adjudicatària per a la construcció, instal·lació i posada en marxa d’un ascensor urbà panoràmic de 10 persones, ubicat entre les places d’en Calva i de l’Alguer.

HOSPITAL TRANSFRONTERER DE LA CERDANYA

Posada en marxa dels 8 aparells elevadors instal·lats al primer Hospital transfronterer d’Europa.

COL·LABOREM AMB LA 2A CURSA-MARXA SOLIDARIA DE MARTORELL

Ascensors Soler col·labora en la 2a cursa-marxa solidaria de Martorell, que organitzen les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús.

CENTRE COMERCIAL ''NOU CENTRE'' PARETS DEL VALLES

Posada en marxa de dues escales mecániques de 18 metres de longitut en el Centre Comercial Nou Centre de Parets del Valles.

INSTAL LACIÓ D'ASCENSOR A LA BOTIGA LE COQ SPORTIF

Adjudicat a Ascensors Soler la instal · lació d’un ascensor a la nova botiga de Barcelona al c / Botersde la cadenaLE COQ SPORTIF

ASCENSOR URBÀ A SABADELL

Ascensors Soler porta a terme la instal · lació d’un elevador de 8 persones per unir la part alta amb la baixa del barri de Can Puiggener a Sabadell.

ESTACIÓ DE RODALIES DE VILADECANS

El dia 1 d’agost de 2011 es va deixar en servei l’ascensor instal · lat a l’estació de Rodalies de Viladecans per a l’accés tant a les andanes com al túnel inferior.

MUSEU CAU FERRAT

Adjudicats a Ascensors Soler els elevadors dels Museus de Sitges: Rocamora, Maricel i Cau Ferrat.

Ascensors Soler. Instal·lació, manteniment i reparació d'ascensors, escales mecàniques i portes automàtiques a Barcelona, Badalona, Girona, Tarragona, Lleida, Reus, Sabadell, Terrassa, Mataró... Servei a tota Catalunya.