Instal·lació d’escales mecàniques

Les escales mecàniques, encara que són complexes d’instal·lar i amb costos elevats, la seva capacitat de transport és tant gran que són el sistema de transport vertical per excel·lència en centres comercials, ports, aeroports estacions de metro o ferrocarril, centres de convencions i espais amb gran afluència de persones.

Segons el pas lliure del graó (600/800/1000/1200/1400 mm), les escales mecàniques poden arribar a transportar 15.000 persones per hora, també poden instal·lar-se a intempèrie, i poden superar fins a 7,5 m de desnivell amb inclinacions de 30º a 35º. L’únic inconvenient que tenen és que necessiten complementar-se amb ascensors per transportar a les persones amb cadira de rodes o cotxets de nadons, o altres aparells rodats.

Ascensors Soler ha realitzat diferents instal·lacions d’escales mecàniques, amb un resultat excel·lent per a  la finalitat que volien els clients que les van contractar.

Les escales mecàniques van ser creades l’any 1897 (J.W. Reno), i desenvolupades posteriorment (C. Seeberg), a New York, degut a la necessitat de transportar grans volums de persones a diferents alçades.

Ascensors Soler. Instal·lació, manteniment i reparació d'ascensors, escales mecàniques i portes automàtiques a Barcelona, Badalona, Girona, Tarragona, Lleida, Reus, Sabadell, Terrassa, Mataró... Servei a tota Catalunya.