Instal·lació d'ascensors, instal·lació de portes automàtiques, escales mecàniques, andanes mòbils, manteniment d'Ascensors i portes automàtiques a tot Catalunya.
Carrer Cros, 25
Barcelona
Barcelona
08014
España
Barcelona 1968 Menu Contacti ara!
Contacti ara!
Dades de contacte

Manteniment

Ascensors Soler des de 1968 es dedica a feines de manteniment d’ascensors, aquesta experiència li permet oferir els seus clients la màxima efectivitat, rapidesa i seguretat en la gestió de les averies que es poden produir. A més gràcies al sistema de qualitat implantat, Ascensors Soler en millora constant, té com a objectiu assolir “0” averies en els aparells de la seva cartera. Per fer-ho disposa d’un servei gratuït de resposta telefònica permanent tots els dies de l’any.

També estem capacitats per a la reparació i manteniment de qualsevol marca o model d'ascensors existent al mercat, i en la reparació i manteniment de portes automàtiques. A més a l’hora de fer un canvi de conservador ens cuidem de tots els tràmits necessaris.

Ascensors Soler també realitza feines de reparació i manteniment de qualsevol tipus d’automatisme d’accés, i de qualsevol marca o model. 

Consulta els nostres plans de manteniment d'ascensors.

Si desitja pot posar-se en contacte amb nosaltres o trucar-nos al número de telèfon 902.195.694

OFICINA CENTRAL: BARCELONA

Ascensors Soler, S.A.

c/ Les Moreres, 93-95 
P.I. L'Estruch · 08820
El Prat de Llobregat

Telèfon 902 195 694
                934 216 911

Fax 934 324 016

DELEGACIÓ CERDANYA: PUIGCERDÀ

Ascensors Soler, S.A.

Prol. C/ Estació, s/n, Nau 4
Puigcerdà

Telèfon 902 195 694

DELEGACIÓ BAIX PENEDES: EL VENDRELL

Ascensors Soler, S.A.

C/ Josep María Folc i Torres
El Vendrell

Telèfon 902 195 694

Ascensors Soler. Instal·lació, manteniment i reparació d'ascensors, escales mecàniques i portes automàtiques a Barcelona, Badalona, Girona, Tarragona, Lleida, Reus, Sabadell, Terrassa, Mataró... Servei a tota Catalunya.

Avís LegalPolítica de privacitatPolítica de cookiesSitemapAdministraciónDiseño ixole Ixole