Instal·lació d'ascensors, instal·lació de portes automàtiques, escales mecàniques, andanes mòbils, manteniment d'Ascensors i portes automàtiques a tot Catalunya.
Carrer Cros, 25
Barcelona
Barcelona
08014
España
Barcelona 1968 Menu Contacti ara!
Contacti ara!
Dades de contacte

Instal·lacions

Des de 1968 Ascensors Soler ha realitzat més de 3000 instal·lacions, a tot Catalunya, i també a Madrid, Donostia, Valladolid, Elche, Cerler, Freetown (Sierra Leone) i d’altres.

Sempre treballant amb el màxim rigor i complicitat vers el client, i aplicant en tots els processos tant l’experiència acumulada, capacitat tècnica i certificacions de qualitat, disseny i seguretat obtingudes.

La instal·lació dels diferents productes es realitza majoritàriament en obres de nova construcció, encara que també, degut a noves normatives o canvis d’usos d’espais es realitzen a obres ja construïdes.

En tots dos casos, Ascensors Soler, estudia els projectes, aconsella el client tècnica i legalment, i proposa la millor opció mitjançant la corresponent oferta escrita i documentada.

Ascensors Soler disposa de dos àrees de productes: ELEVACIÓ i AUTOMATISMES D’ACCÉS.

OFICINA CENTRAL: BARCELONA

Ascensors Soler, S.A.

c/ Les Moreres, 93-95 
P.I. L'Estruch · 08820
El Prat de Llobregat

Telèfon 902 195 694
                934 216 911

Fax 934 324 016

DELEGACIÓ CERDANYA: PUIGCERDÀ

Ascensors Soler, S.A.

Prol. C/ Estació, s/n, Nau 4
Puigcerdà

Telèfon 902 195 694

DELEGACIÓ BAIX PENEDES: EL VENDRELL

Ascensors Soler, S.A.

C/ Josep María Folc i Torres
El Vendrell

Telèfon 902 195 694

Ascensors Soler. Instal·lació, manteniment i reparació d'ascensors, escales mecàniques i portes automàtiques a Barcelona, Badalona, Girona, Tarragona, Lleida, Reus, Sabadell, Terrassa, Mataró... Servei a tota Catalunya.

Avís LegalPolítica de privacitatPolítica de cookiesSitemapAdministraciónDiseño ixole Ixole